Értékelhetetlen

Alapvetően a világról, az én szememben.

Creative Commons

Friss topikok

  • dr. gernika: @Mikrobi: Ld: @Kedves Nard: (2010.08.24. 23:50) Közlemény
  • Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege: @Drága gernika: Többek között ezért is Édesem :* (2009.08.26. 06:50) Lazán veszem

Parkocka

Újabb idióta paranoid gondolatok

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2008.08.12. 23:01

Igen, megint. Olvastam Dövan postját, és teljesen meg és átérzem a problémáját, melyekkel én is küzdök. A default válaszoktól hemzsegtek a kommentek, mint például a "majd jön egy másik nő" meg ilyesmi. Igen, lehet jön egy másik nő. Mikor? Mert nem mindegy ám, hogy 2 hónap vagy 2 év vagy éppen 10 év múlva. A normális, érdekes (legalábbis számomra érdekes) nők már foglaltak. Akik szabadok, azok az unalmas, defektes, idióták. És van azoknak a halmaza, akik nemrég szakítottak. Ők is a lehetetlen kategóriába tartoznak, mivel az, aki udvarolni próbál nekik, azt vagy nagyon gyorsan pattintják vagy megkapják a méltán népszerű, "Legyünk barátok, nekem nincs szükségem most egy társra" című undorító alázódumát. El nem tudják képzelni, ez mennyire taszító. A helyett hogy őszinték lennének, ami igaz hogy sértőbb, vagy durvább egy ilyen hátulrójövős, eufemizált szarnál mint az előbbi, de legalább nem megalázó. Persze, rosszul esik, de messze nem annyira mint a legyünkbarátok. Van elég barátom, kösz. Ez a tuti válasz rá. Erre általában ők szoktak besértődni, de mindegy, innentől már teljesen irreveláns, hogy neki mi tetszik, és mi nem.

Devil Inside írta:

"Az ilyen kapcsolat arról szól, hogy az ember mindig belekapaszkodik az új esélybe vagy esélynek tűnő helyzetekbe, "talán majd most tényleg összejön", de nem jön össze. Nemcsak azért, mert alapból nem kell a csajnak, hanem mert a sok pofáraesés miatt egyre görcsösebben, egyre kisebb önbizalommal szalad neki a következő körnek. Persze az ember roppant gentleman végig, fizet mindent, soha nem késik, nagyon korrekt. Közben meg a néhány boldog pillanaton kívül folyamatosan szenved."

 

És még csodálkoznak, ha a férfiak megcsömörlenek. A folytonos pozitív vigasztalódumák is teljesen közhelyessé váltak. Semmi hatásuk, még egyiket sem láttam beválni. Ott tartok, hogy fogalmam nincs a megoldásról, mert egyszerűen nem létezik megoldás erre. Vagy jön,vagy nem. 50%. Nem rossz.

 

 

Címkék: nihil

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://underrated.blog.hu/api/trackback/id/tr53613383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisvi 2008.08.12. 23:42:22

A boldogság fejben dől el. Nem szükséges ahhoz még társ sem. Ha boldog vagy találsz társat úgyis.

Szerintem csak azok sírnak ilyen módon, mint te teszed, akiknek önértékelési gondjuk van, vagy valóban gázosak. Tedd rendbe az életed, találd ki, hogy ki is vagy, utána gondold át újra ezt a társ dolgot.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2008.08.13. 01:54:30

Az önértékeléssel annyi bajom van, mert van, jól látod, hogy nem kapok pozitív visszajelzést. Az öszinteségről, melyet a nők olyanannyira igényelnek, annyi tapasztalatom van, hogy nem érdemes annak lenni. Egyszerűen paradox módon kívánják, ha van az a baj, ha meg nincs, akkor az. Én tisztában vagyok azzal ki vagyok, azzal viszont nem hogy ez mit is ér.A boldogság valóban a fejben dől el, de a kérdések a boldogság ellenségei. A kérdéseimre pedig, nincs válasz. Rengeteg ilyen kérdésem van. Van valaki aki kedveli bennem ezt, de csak ezt. A többi részem , ami hozzám tartozik, azt nem. Olyan mintha egy boltban mászkálna és kérne egy kis érdekes beszélgetést, egy pár gondolatot. De semmi mást, noha ezek nem csak ebből állnak. Az életem épp emiatt nincs rendben. Én tudom a megoldást, én tudom mi a baj, csak megoldani nem tudom, mert nem rajtam múlik.. Ördögi kör.

GSCS 2008.08.13. 12:49:35

Pontosan ugyanolyan nehéz társat találnia egy 30 körüli nőnek, mint egy férfinak. Szerintem nincs különbség. Az tény, hogy a játszmázás gusztustalan dolog, de ez is jellemző mindkét nemre, csak a stratégiákban és az eszközökben van eltérés. És ha az önbecsülésed a visszacsatolásoktól függ, az régen rossz. Te ismered saját magadat igazán, és te tudod azt, mennyit érsz. Ezt kívülálló - főleg egy kapcsolat elején - nem fogja tudni objektíven megítélni. Ha negatív visszajelzést kapsz, azt szimplán tudomásul kell venni, el kell raktározni, és tanulni kell belőle. Mindig lesznek olyanok, akik csak bizonyos tulajdonságaidat fogják szeretni. És igen, jól mondod: 50% az esélyed arra, hogy megtaláld az igazit. A reményhez ez is elég. :)

dr. gernika 2009.08.26. 00:38:49

A hosszú egyedüllét azzal jár, hogy az embernek van ideje ilyen baromi hülye elméleteket gyártani. Aztán meg ha beesik valami, ami működik, az meg már megy magától. :)
(Csak a galád főnökök akadályozzák mindenféle lehetetlen beosztásokkal, de nem hagyjuk magunkat, ugye?)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.08.26. 06:46:12

Igazad van, a túl sok szabadidő szabadon ereszti az ilyenfajta gondolkodást. De szerencsére ez már elmúlt :)

A galád főnökökről meg tényleg ne beszéljünk, mert felidegelem magam :)
süti beállítások módosítása