Értékelhetetlen

Alapvetően a világról, az én szememben.

Creative Commons

Friss topikok

  • dr. gernika: @Mikrobi: Ld: @Kedves Nard: (2010.08.24. 23:50) Közlemény
  • Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege: @Drága gernika: Többek között ezért is Édesem :* (2009.08.26. 06:50) Lazán veszem

Parkocka

Illusions

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2008.11.16. 22:26

Sokszor illúzióim vannak, kinek nincsenek? Vagy nevezzük reménynek? Az a pozitív illúzió? Az idegrendszer természetes nyugtatója? Meglehetősen rezisztens vagyok a nyugtatókkal, altatókkal és bármi mással szemben, ami a tudatomra hatna. Fizikailag mindig hatnak, de a tudatomat nem lassítják le. Ezért sem szeretem ezeket, bár néha tényleg jól jönnének. A kétkedés az illúzió legnagyobb ellensége. Épp emiatt nem voltak hosszú életűek az illúzióim, mert mindig képes voltam megvizsgálni, és a vizsgálat végére, ahogy minden illúzió egyszer, szertefoszlott.

Most nem tudom mivel állok szemben, valósággal vagy illúzióval? Mert illúziónak túl valóságos, valóságosnak meg túl illuzórikus. Lehet egyszer nem az eszemre kellene hallgatnom?

 

Címkék: gondolat music

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://underrated.blog.hu/api/trackback/id/tr17772791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.11.16. 23:48:12

Rokonlélek...na ja, nem is csodálkozom .D
süti beállítások módosítása